Jerikó zarándoklat 2015. augusztus 15-szeptember 30. Napló Keleti oldal 0. nap

Jerikó zarándoklat 2015. augusztus 14. 

Délután 3 órakor indulunk autóval Esztergomba. Megérkezve a Szentgyörgymezei Plébániára zarándoktársunk, és szervezőnk,  Erzsike fogad. A templomban szentmisén veszünk részt, imádkozunk a városért, és lakóiért. Ezután a Polgármesteri Hivatalhoz sétálunk, ahol a Hivatal képviselői fogadnak,  rövid ünnepséget követően felkötik a város szalagját a zászlóra és jó utat kívánnak. A ferences templomban részt veszünk az évenkénti ferences zarándoklat eligazításán és Dobszay Benedek atyának átadjuk a keleti zarándokzászlót és imafüzeteket. Ők fogják vinni és ők fognak imádkozni a nemzetünkért Esztergomtól Szécsényig.
Az éjszakát a Szentgyörgymezei Plébánia hittantermében töltjük.

Mindenható Örök Atya! A Boldogságos és mindenkor Szeplőtelen Szűz Mária legtisztább keze által helyezem minden kehelybe, melyet papjaid a mai napon az egész világon oltárod fölé emelnek, imáimat, gondolataimat, munkámat, szenvedésemet, multamat, jelenemet, és jövőmet, szeretteimet, minden lelket a világon, különösen a szenvedő lelkeket.
Felajánlom Neked, ó végtelenül Szent és Szeretetreméltó Atyánk, szívem minden dobbanását, minden lélekzetvételemet, minden lépésemet, minden szavamat azzal a szándékkal és kéréssel, hogy változtasd át a szeretet megannyi aktussává a világ bűneinek engesztelésére.

Add meg jóságos Atyánk, hogy szeretett Fiaddal, a mi Urunk Jézus Krisztussal egyesülve egész mai napom állandó szentmise, foltonos áldozat és szentáldozás legyen, s így elégtételt nyújtsak Neked, Legszentebb Atyánk és Istenünk a világ bűneiért. Ámen

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása