Célba érkeztünk!


A(z) DSC_0002.JPG megjelenítése

Isten kegyelméből megérkeztünk Szegedre, és különleges áldás volt, hogy a hálaadó szentmisét két olyan atya mutatta be, akik maguk is részt vettek a zarándoklaton, vállalták annak terheit és ajándékba kapták áldásait. Minden szavuk hitelesen csengett, és krisztusi szeretetet sugárzott.
Köszönet nekik ezért!

A(z) DSC_0020.JPG megjelenítése



Az  idén valamivel kevesebben voltunk, mint tavaly, de a hangulat remek volt.
Őszinte köszönet jár a peresznyei István atyának és lelkes csapatának, a sopronkövesdi közösségnek, a polgármester asszony által vezetett hollóházi testvéreknek, a bácsalmási János atyának és híveinek, gyulai testvérünknek,  Júliának Apátfalváról, Külön megemlítem Pannikát, aki 77 évesen fiatalokat  megszégyenítő  buzgalommal vett részt a zarándoklaton  és jött el Ceredről ( hajnali fél négykor indult, és éjfélre ért haza, hogy egy órát együtt imádkozzon velünk.
Isten bőséges áldását kérem minden polgármesterre, plébánosra, kedves testvérre, akik megértették , milyen engesztelésre  hív Isten, és abba a saját áldozatukat, felajánlásukat bele tudták helyezni. Ráálltak Jézus missziós parancsára, legyőzve lustaságot, sztoikus bölcselkedést, s más emberi gyengéket, és tiszta gyermeki lelkesedéssel  szolgáltak.

A(z) DSC_0051.JPG megjelenítése


Nagyon nagy szükség van a további építkezésre, hogy jövőre még olajozottabban, és minden településről tényleges részvétellel imádkozhassunk drága magyar nemzetünkért.  Ebben egyre növekvő aktivitással kérjük bekapcsolódásotokat!




Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima