A 2015. évi zarándoklat indulása (kérem elolvasni és válaszolni!) FONTOS!

A 2015. évi Jerikó zarándoklat induló állomása Esztergom. Ide érkezünk augusztus 14-én a délutáni órákban, ahol az Esztergomi Szent György Plébánián Főtisztelendő Fehérvári Lajos plébános úr lát vendégül minket éjszakára. 18 órai kezdettel részt veszünk a Ferences Templomban a Ferences zarándoklat szentmiséjén, a szentmise után átadjuk az egyik zarándokzászlót a ferences zarándoklat vezetőjének, Főtisztelendő Dobszay Benedek OSB atyának. Ők fogják járni a zarándokutat a Jerikó zarándoklat nevében is Szécsényig. Itt vesszük át a zászlót és folytatjuk az utat keleti irányban.
Augusztus 20-án fél 5-kor kelünk, és hajnali 5 órakor elindulunk a Szent György Plébániától a Duna mellett a székesegyházat útba ejtve Nyergesújfalu felé nyugati irányban.  A székesegyháznál csatlakoznak a helybéli zarándokok, és papi áldást követően megyünk tovább. A nap végén Nyergesújfalun a jelenlegi tervek szerint szentmisén veszünk részt.
A Ferences zarándoklat Márianosztra, Kemence, Dejtár útvonalon érkezik augusztus 19-én Szécsénybe. Mi ezzel egyidejűleg  Nyergesújfalu, Dunaalmás, Komárom, Győrszentiván állomásokon keresztül érünk ezen a napon Győrladamérba, és onnan autóval még aznap átutazunk Szécsénybe. itt töltjük az éjszakát, és reggel elindulunk Litkére.
Az útra könnyű, szellős ruhában, bejáratott lábbeliben (nem papucs), az úticsomagban 1 liter vízzel, sapkával, esőkabáttal, rendszeresen szedett gyógyszerekkel (akinek szükséges), nem romló kevés élelemmel érdemes elindulni. Aki csak egy napra jött, előre szervezze meg a hazautazását!
Aki több napon keresztül zarándokol velünk, annak minden állomáson ingyenes szállást biztosítunk, ha előre jelzi igényét a 06-230/556-2840 telefonon, vagy az  emmanuel550@gmail.com  e-mail címen.

Imádságos szeretettel: Kissné Rózsa Mária     Kiss Zoltán

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima