Üzenet Faustyna Kowalskától

1285. Életemet gyengéd és szerető  oltalmadba vetted. Jobban vigyázol rám, mint ahogy fel tudom fogni. Csak akkor fogom jóságod teljességét   megérteni, ha majd lehull a lepel. Azt szeretném, ha egész életem egyetlen hálaadás lenne Részedre, Istenem.

1286. Köszönöm, Istenem, minden kegyelmedet,
          Melyekkel szüntelenül elhalmozol.
          Előttem mint a nap sugarai fénylenek,
          Általuk vezetsz biztos utakon.

         Köszönöm, Istenem, hogy megteremtettél,
         Hogy létrehívtál a semmiből.
         Rám isteni pecsétet helyeztél
         Tiszta szeretetből...

         Köszönöm, Jézusom, a Szentáldozást,
         Melyben önmagad adod nekünk.
         Érzem, keblemben a Te Szíved hangja e dobogás,
         Isteni életed bennem -Általad teljesül.


Legédesebb Jézus! Gyújtsd lángra szeretetemet irántad! Formálj magadhoz hasonlóvá,isteníts meg, hogy cselekedeteim kedvesek legyenek előtted! Tegye ezt meg velem a napi Szentáldozás! Ó, hogy szeretnék egészen Hozzád hasonulni, Uram!

1320. "Délután három órakor könyörögj irgalmamért, főleg a bűnösök részére. Mélyülj el ha csak rövid időre is, szenvedéseimben, főleg elhagyatottságomban, halálom óráján. Ez a nagy irgalom órája  a világ számára. Megengedem, hogy behatolj halálos szomorúságomba. Ebben az órában nem tagadok meg semmit a lelkektől, akik szenvedéseimre hivatkozva kérnek tőlem valamit."


1007.  Dicsőség és tisztelet Neked, ó, Szentháromság, örök Isten! Védjen meg jogos haragodtól a Belőled fakadó irgalom. Zendüljön fel felfoghatatlan irgalmad dicsérete! Minden műveden ott van, Istenem, kifürkészhetetlen irgalmad pecsétje.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima