Mi is ez?

2014-ben Isten indításának engedelmeskedve  végigjártuk Magyarország határait, hogy imádsággal engeszteljünk nemzetünkért, népünkért, gyermekeink jövőjéért.  Istennek csodálatos terve van a magyar nemzettel.
Ezernyolcszáz kilométeren  negyvenegy napon át az ország nyolcvannégy  határmenti településének vezetőivel, lakosságával együtt  több százan imádkoztunk a magyar nemzet lelki és erkölcsi megújulásáért, az Istennel és egymással való kiengesztelődésért.
Hisszük, hogy mindnyájunknak, akik ebben a hazában élünk, helyünk van ezen a zarándoklaton, és itt van a helyünk!  
Köszönetet mondunk az áldozatkész segítségért a vendégszeretetet adó  polgármestereknek, lelkészeknek akik komoly áldozatokat vállaltak,  és nem kevésbé a szervezőknek, akik komoly munkát végeztek, hogy a zarándoklat zavar, nehézségek nélkül rengeteg kegyelmet sugározva  érhetett véget.
Ezt az imaösvényt járjuk idén is. Szeretnénk, ha egyre többen hallanák meg Isten hívását az engesztelésre, és csatlakoznának a zarándoklatra, mely nekünk, résztvevőknek elmondhatatlanul sok kegyelmet adott.
A teljes zarándoklat keleti és nyugati útvonalra oszlik Esztergomtól Szegedig, melynek részletei a szerkesztett térképen tanulmányozhatók. A részvétel az útvonal bármely szakaszán tetszőleges ideig és távolságra  lehetséges. Többnapos részvétel esetén kérünk előzetes regisztrációt a szállás biztosítása érdekében.
Mivel a zarándoklat szervezésének, előkészítésének anyagi vonzata is van,  a kapcsolatépítést takarékossági megfontolásból  és a gyorsaság előnyét kihasználva elsősorban e-mailen szeretnénk intézni  az emmanuel550@gmail.com , vagy a zarandoklevel@gmail.com   címünkre.  Ide  várjuk leveleiket, kérdéseiket, jelentkezésüket.
A zarándoklat támogatására intézmények és magánszemélyek  jelentkezését várjuk! A  szállást és fogadást biztosító 84 település vezetőivel, helyi szervezőivel folytatott folyamatos kapcsolattartás, levelezés, telefonálás, üzemanyagköltségek, nyomdai költségek biztosításához  várunk felajánlásokat:

Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány adószám:18684319-1-13
  számlaszámára: 10700268-04975106-51100005). A Megjegyzés rovatba kérjük felírni: „Jerikó zarándoklat

"Nem az adomány fontos nekem, hanem inkább a gyümölcse, amelyet majd bőségesen javatokra írnak." Fil 4,17

A teljes zarándoklat két útvonalon halad: keleti, illetve nyugati irányban Esztergomtól Szegedig 42 napon keresztül 42 állomás érintésével, ahol ingyenes éjszakai szállást kapnak a zarándokok.  Egy-egy állomás 20-25 km távolságra van egymástól, ez az egynapi útvonal. Általában reggel 7 órakor van az indulás, és a terepviszonyoktól függően 16 és 19 óra között érkezünk meg a célállomásra. Az útvonalak többségében a nehéz csomagokat a helyi önkormányzat gépkocsija szállítja el a következő állomásra.
A napi program reggeli ima után reggelivel kezdődik, majd lelkipásztori áldással indulunk a következő állomás felé.  Útközben az idő imádsággal, énekléssel, Isten dicsőítésével, csendes imával, a napi Igék felolvasásával és átelmélkedésével, 2 óránként rövid pihenéssel telik.  A napi célállomásra beérve a vendéglátó helybéliekkel együtt imaórát tartunk,  lehetőség szerint szentmisén veszünk részt, majd aki nem zarándokol tovább, az hazautazik, a többiek elfoglalják szállásukat. 
Szeretettel hívjuk és várjuk Önt erre engesztelésre.  Mi az, amit nem az Úrtól kaptunk?  Mit adhatunk Istennek?  Az időnket, a világ rövid kikapcsolását életünkben, és több Istenre figyelést, a „pusztába” vonulással  közvetlenebb személyes találkozást az Úrral. Erre hívunk minden jóakaratú embert  augusztus 15-én Esztergomban, vagy az útvonal bármely pontján.
„Örüljön a puszta és a kiaszott vidék,
ujjongjon a sivatag és viruljon!
Virulva viruljon, mint a liliom,
és örömében ujjongva daloljon!
Erősítsétek meg az elernyedt kezeket,
és a roskadozó térdeket szilárdítsátok meg!
Mondjátok a csüggedt szívűeknek:
 „Bátorság! Ne féljetek!
Nézzétek, eljön Istenetek, eljön,
hogy bosszút álljon és megfizessen.
Maga az Isten jön el,
hogy szabadulást hozzon nektek.”
Akkor megnyílik a vakok szeme,
s a süketek füle hallani fog.
Ugrándozik majd a sánta, mint a szarvas,
és a némák nyelve ujjongva ujjong.
Mert vizek fakadnak a pusztában,
folyóvizek a sivatagban.
A száraz vidék tóvá változik,
a szomjas föld vizek forrásává” Iz 35,1-7

„Most van a kellő idő, most van az üdvösség napja”   2 Kor 6,

Imádságos szeretettel:             Kissné Rózsa Mária             Kiss Zoltán

                                                        06-30/9945-187           06-20/556-2840  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása