Tisztelt Olvasók!
Előbb, vagy utóbb előjönnek a piszkos anyagiak. Erőfeszítéseink lassan (vagy inkább gyorsan) a végükre érnek. Nem cifrázom. Ha valakinek módjában áll támogatni a Jerikó zarándoklat, a nemzetért megkezdett engesztelés , a jövőnkért, gyermekeink szebb jövőjéért  induló országos méretű megújulást kérő országos mozgalom ügyét, annak Isten százszorosan adja vissza adományát, ő pedig utalhatja felajánlását a Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány , adószáma: 18684319-1-13,  (2045, Törökbálint, Templom u 13) számlaszámára:
10700268-04975106-51100005.
Az alapítványon elkülönített számlára kerülnek a Jerikó zarándoklat részére felajánlott összegek(bár eddig ilyen még nem volt), ezért az utaláskor kérjük a megjegyzés rovatba beírni:     "Jerikó zarándoklat"

Az adomány felhasználásáról az adományozónak elszámolást készítünk.
S legfőképpen hálásan köszönjük a résztvevők nevében!

Azt hiszem, indokolt utalni arra, miért kérünk adományt.
Egy évvel ezelőtt kezdtük szervezni a zarándoklatot, azóta tárgyalunk levelezve, eddig kettő levelet küldtünk ki minden település önkormányzatának és plébániájának(86x2x2=344 szorozva a levélfeladás díjával. . Két telefonon napi 8 órában zajlik az egyeztetés, és áprilistól kezdve bejártuk a teljes magyarországi határszakaszt négy hét alatt. Készíttettünk nyomdai kiadványokat: szórólapokat és plakátokat (igaz, a legolcsóbb, fekete-fehér kivitelben), ezeket is a lehető legkisebb példányszámban, és egy töredékáron dolgozó keresztény nyomdai vállalkozással.
Az előkészület alatt igyekeztem lehetőleg ahol csak lehetett, e-maien kapcsolatot tartani és anyagokat küldeni,  időközben tönkrement a számítógép, három mobiltelefon adta be a kulcsot. A zarándoklat alatt szükség van két notebook-ra a napi koordinációhoz.
Amit most írtam, nem panaszkodás (aki harcba megy, ne sírjon, ha a golyók süvítenek a füle mellett), de ki akartam fejteni, mi vezetett odáig,. hogy lehetőséget adjak arra, hogy rajtunk kívül más is hozhasson áldozatot, adhasson az Úr ügyéért.  
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima