Kedves Jövendő zarándoktársak és érdeklődők!

Az idei nyári Jerikó zarándoklatra való felkészülésképpen novembertől imakilencedet kezdtünk. Minden hónapban az ország más-más településén szerveztünk engesztelő, imanapot nemzetünkért. Így novemberben Kamaraerdőn, decemberben Esztergomban, januárban Törökbálinton,.február 22-én délelőtt 10 órától Békéscsabán,  délután fél 4-től Gyulán imádkoztunk közös dicsőítéssel,  tanítással, szentmisével, szentségimádással nemzetünkért, a megújulásért.
Március 22-én Pécsett lesz egy mennyei fényt árasztó engesztelő regionális imanapunk délelőtt 10 órától., ahol Flach Ferenc és a Betánia Közösség  dicsőítésével emelkedhetünk az Úr trónusához, imádkozunk nemzetünkért, meghallgatjuk  a Krisztusi emberként élni című előadást,  részt veszünk szentmisén, és imádkozunk  Jézus parancsának engedelmeskedve betegeinkért, és készülhetünk a nyári zarándoklatra.


Előzetesen tervezett útvonal:
Kelet:  
Esztergom-Márianosztra-Kemence-Dejtár-Szécsény-Litke-Karancsalja-Cered-Hangony-Serényfalva-Aggtelek-Tornanádaska   -Hídvégardó-Tornaszentjakab–Viszló-Krasznokvajda-Hernádvécse-Kéked-Mikóháza-Alsóberecki-Semjén-Fényeslitke-Tiszaadony-Beregsurány-Szatmárcseke-Magosliget-Császló-Szalmaváros-Bátorliget-Penészlek-Bagamér-Pocsaj-Ártánd-Kőrösnagyharsány-Mezőgyón-Sarkad-Gyula-Lökösháza-Battonya-Pitvaros-Apátfalva-Ferencszállás-Szeged                                              
Nyugat:

Esztergom-Lábatlan-Almásfüzítő-Ács-Győrszentiván-Vámosszabadi-Dunaremete-Rajka-Jánossomorja-Kapuvár-Fertőboz-Ágfalva-Nagycenk-Zsira-Velem-Felsőcsatár-Pinkamindszent-Rábafüzes-Őriszentpéter-Lendvajakabfa-Tornyiszentmikló-Tótszerdahely-Zákány-Somogyudvarhely-Heresznye-Barcs-Szentborbás–Drávasztára-Kisszentmárton-Drávapalkonya-Beremend-Majs-Homoróld-Bácsszentgyörgy-Madaras-Csikéria-Kelebia-Ásotthalom-Domaszék-Szeged
Nyomatékosan kérjük az érintett települések plébánosait és polgármestereit, hogy a gyalogosan bejárandó  távra útvonaljavaslatot adni szíveskedjenek!  
Kérjük, hogy minden településen hozzatok létre egy zarándokcsoportot, mely az útvonal egy meghatározott szakaszát végigjárja és imádkozza, s addig minden héten együtt imádkoztok, és Bibliát olvastok!
Kérjük, hogy minden hónapban egy szentmisét ajánljatok fel a zarándoklatért, a résztvevőkért, a zarándoklat  gyümölcsiért minden településen!

"Örüljön a puszta és a kiaszott vidék, ujjongjon a sivatag és viruljon!2Virulva viruljon, mint a liliom, és örömében ujjongva daloljon! Mert övé a Libanon dicsősége, a Kármel és a Sáron pompája; meglátják az Úr dicsőségét, Istenünk ragyogó fönségét. 3Erősítsétek meg az elernyedt kezeket, és a roskadozó térdeket szilárdítsátok meg! 4Mondjátok a csüggedt szívűeknek: „Bátorság! Ne féljetek! Nézzétek, eljön Istenetek, eljön, hogy bosszút álljon és megfizessen. Maga az Isten jön el, hogy szabadulást hozzon nektek.” 5Akkor megnyílik a vakok szeme, s a süketek füle hallani fog. 6Ugrándozik majd a sánta, mint a szarvas, és a némák nyelve ujjongva ujjong. Mert vizek fakadnak a pusztában, folyóvizek a sivatagban. 7A száraz vidék tóvá változik, a szomjas föld vizek forrásává. A sakálok egykori lakóhelyén zöldellő fű és nád terem… 8És egy tiszta út vezet majd át rajta, úgy fogják hívni: a szentek útja. " Iz 35,1-8

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima