ISTEN TÉGED IS HÍV! GYERE ÉS IMÁDKOZZUK KÖRBE MAGYARORSZÁGOT!




Öt évvel ezelőtt azzal indított útnak Isten, hogy szervezzük meg, öntsük formába ennek az imahadjáratnak a vízióját, állítsuk össze  az imaanyagát a Szentlélek vezetésével, alakítsuk ki az útvonalát, szerkezetét, és imatársakkal járjuk és imádkozzuk körbe hazánkat a határvonalai mentén. Ez az elmúlt 4 évben körbe imádkoztuk Magyarországot. 

A Leviták könyve 25. fejezetében beszél Isten a jubileumi évről, az 50.-ről, melyben parancsa szerint vissza kell adni mindent a tulajdonosának. Itt, nekünk az ötödik év ez a jubileumi év, melyben vissza adjuk  ezt a szolgálatot a települések polgárainak, vezetőinek, családjainak.

A felhívás arról szól, hogy Magyarország minden települését, mely birtokolni akarja Isten oltalmát, áldásait, békéjét, ajánljanak fel Jézus Szentséges Szívének. Ez  a település körülimádkozásával történik, melynek során  az imafüzet idevonatkozó felajánló imáját imádkozzák el, és szentségi áldásban részesül a település és lakossága a település papja, illetve az egyházmegye püspöke által.
A szellemi harc kíméletlen és súlyos Isten és a lázadó angyalok között az Utolsó Ítéletig. Ez a harc értünk, a mi lelkünkért folyik. Mi a keresztségben mindnyájan lemoshatatlanul, letagadhatatlanul, eltörölhetetlenül megkaptuk a küldetést a misszióra, Krisztus Örömhírének hirdetésére, a bérmálkozás szentségében pedig megkaptuk rá a kenetet, a Szentlélek erejét.

Sokan hallották Gyökössy Bandi bácsi történetét az ismerőséről, aki hallani sem akart hitről leszögezve, hogy ő nem hisz Istenben. Halálos ágyához ellátogatva bátortalanul felolvasott neki Bandi bácsi egy igerészletet a Szentírásból, mire a beteg könnyes szemmel suttogta: Miért nem mondta ezt neki korábban?

Ere az imahadjáratra hívunk mindnyájatokat, és általatok minden honfitársunkat azzal a felelősséggel, melyre Ezekiel próféta figyelmeztet:

"Emberfia, Izrael házának őrévé rendeltelek. Ha hallod ajkamról a szót, figyelmeztesd őket a nevemben. 18Ha azt mondom a gonosznak: Meghalsz, s te nem figyelmezteted, nem beszélsz neki, hogy letérítsd a gonoszt gonosz útjáról, hogy így életben maradjon, a gonosz meghal a bűne miatt, de vérét tőled kérem számon. 19Ha azonban figyelmezteted a gonoszt, és mégsem szakít gonoszságával és gonosz útjával, akkor meghal a bűne miatt, te ellenben megmented életedet. 20Ha az igaz eltér igazságától és gonoszságot művel, és én csapdát állítok elé, úgyhogy meghal, akkor mivel nem figyelmeztetted, meghal a bűne miatt – az igazság, amelyet tettekre váltott, nem számít be neki –, de a vérét tőled kérem számon. 21Ha azonban figyelmezteted az igazat, hogy ne vétkezzék, és nem is vétkezik, akkor életben marad, mert figyelmeztetted, s te is megmented életedet.”"  Ez 3,17-21

Ezzel a felelősségtudattal és teherrel hívlak az engesztelésre, a Jerikó zarándoklatra!



"Mi közöm ehhez nekem? Miért pont én? Nincs erre időm. Ehhez én kevés vagyok!" - mondhatja  magában az ember elsőre.

Ne áltasd magad, ezek a sátán szavai. A Teremtő Isten a Paradicsomkert óta vágyik arra, hogy veled legyen. Hogy megoszd vele gondjaidat, és jó atyaként megajándékozzon téged! 
Szomjazza, hogy szólítsd meg Őt és indulj el felé!

Kereszténységünk, krisztusi létünk azt jelenti, hogy "benne élünk, mozgunk és vagyunk"

Jöjj velünk a Jerikó zarándoklatra és imádkozzuk körbe Magyar Hazánkat!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima