Utolsó hét

Az elmúlt héten térerő és lefedettség-hiányban szenvedtünk. Mérktől , illetve nyugaton Vízvárról Mohácsra jutottunk az ütemezés szerint. Sok szeretettel, nyitottsággal, nagy vendégszeretettel találkoztunk. Biharkeresztesre átjött értünk a határon túli Bihar város református lelkésze a katolikus pappal, és átvittek az ottani plébániára és templomba, ahol meleghangú beszélgetés után együtt imádkoztunk a hívekért, a magyarságért.   Kőrösszakálon, mely román lakosságú település, egy román ortodox család várt vacsorával. A nyugati csoport sokat küzdött az áradások-okozta   útlezárásokkal. Lázasan készülünk a szeptember 30-i hálaadó szentmisére, mely  a Szegedi Alsó városi Ferences templomban  lesz 14 órakor, melyet egy szerény agapé követ.

Nagy szeretettel hívjuk és várjuk a zarándoklat minden résztvevőjét, a tisztelt polgármestereket, plébános atyákat, a lelkész urakat és hölgyeket, a zarándoklat szervezőit erre  a nagy napra!


A zarándoklat további szakaszaira és az utolsó:  Domaszék-Szeged, illetve Ferencszállás-Szeged szakaszára hangsúlyozottan hívok mindenkit, hogy együtt vonuljunk be a szegedi püspöki szentmisére! 
Indulás Domaszékről, illetve Ferencszállásról a templom elől reggel fél 8 órakor.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása