Sok mindent írtam már erről a zarándoklatról.  Azt hiszem, a legszebb ebben a hívásban annak egyszerűsége, halksága, tapintata. Megtapasztalhattam, mit jelent a Jelenések könyvének harmadik fejezetében  a 20. vers.  Ennek az útnak nem voltak hullámverései,  Isten békéje és jelenléte járta át,
Életemnek talán legboldogabb időszaka volt ez.
Volt, hogy egyedül gyalogoltam, s volt, hogy ötvenen zarándokoltunk a plébános atyával és a polgármesterrel együtt.
Az egész utat a Credo járta át- az a bizonyosság, hogy küld az Úr és mennem kell.
Dutch Sheets írja és ezt érzem a mai legfontosabb üzenetnek:

 "Krisztus fantasztikus, és azt szeretné, hogy mi a másolatai legyünk.Alázatos beosztottak, akik az Ő nagyszerűségét képviseljük, ám mégis nagyszerűek vagyunk
 Krisztus és a keresztények (keresztény= krisztusi) együtt megváltoztatjuk a világot!
 Nagyon sok sebzett, szenvedő, <fához kötött> ember van a világon...

Az 'A' terv az olyan természetfeletti, de hétköznapi emberek számára készült, mint te meg én: teljes szívvel hinnünk kell a golgotai győzelemben azzal a meggyőződéssel, hogy az teljes és végleges volt, és vállalnunk kell szerepünket: a Győztes küldöttei, nagykövetei, meghatalmazott képviselői vagyunk. A mi feladatunk nem az, hogy megszabadítsunk bárkit is, hanem hogy higgyünk a Szabadítóban; nem gyógyítanunk kell, hanem hinnünk kell a Gyógyítóban.

A 'B' terv pedig az, hogy elherdáljuk a Keresztet; hogy a megkínzottakat kínjaikban hagyjuk;hogy hallgatásunkkal azt kiáltjuk: "Nincs remény!"

Gyerünk, Egyház! Oldozzunk fel néhány embert! Mondjuk el nekik, hogy van Isten, aki törődik velük! Képviseljünk, közvetítsünk, járjunk közben!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima