Nemzeti engesztelő év indítása

Hív és vár Téged is a nemzeti engesztelést végző Jerikó zarándoklat keleten Debrecen felé közeledve, nyugaton Csurgóba érve Barcshoz közeledve.

Érezzük a szorító szükségét annak, hogy az Úrhoz forduljunk, de ahogyan egy újszülöttnek sem elég, ha csak kérjük Istentől, hogy formálja értékes felnőtté, hanem pelenkázni, etetni, fáradni kell érte, úgy nemzetünkért sem elég csak kérnünk, hanem bele kell tennünk kéréseinkbe a magunk idejét, fáradtságát, önmegtagadását lemondását. Így kezdjük meg ezzel az idei zarándoklatunkkal a nemzeti engesztelés évét.

"Szentelődjetek meg holnapra, mert az Úr csodákat tesz közöttetek"
-szólít fel Józsué könyvének igéje.
Járjuk körül  saját életünket, megtisztítva minden bűntől, engedetlenségtől, ítélkezéstől, haragtól, megszólástól, tisztátalan és felesleges beszédtől, paráznaságtól, gőgtől, kapzsiságtól, anyagiasságtól, hűtlenségtől, és öltsük magunkra Krisztust!
Járjuk körül saját településünket Jézus Szent Vérével betakarva és áldást kérve az ott lakókra, emberekre, állatokra, otthonokra, termőföldekre!
Ez a nemzet úgy tud megújulni, ha a nemzet sejtjei, a családok, a polgárai megújulnak.
Hívjuk háttérimára az időseket, betegeket, hogy felajánlva nehézségeiket, fájdalmaikat, kiszolgáltatott helyzetüket rendszeres imával támogassák a magyar nemzet lelki és erkölcsi megújulását segítségül híva Égi Édesanyánkat!
Hívjuk a paptestvéreket, hogy vezessék az engesztelő imaharcot, és vezessenek szentségimádásokat felajánlva nemzetünket Jézus Szentséges Szívének!
Hívjuk a polgármestereket, hogy ideológiai meggyőződésüktől függetlenül csatlakozzanak a magyar nemzet jövőjének megtisztításához,  az ifjúság szebb jövőjének megalapozásához!

"Isten, hazánkért térdelünk  elődbe..."

Szeretettel hívunk és várunk minden honfitársunkat Szegedre, az Alsóvárosi Ferences Templomban sorra kerülő hálaadó szentmisére és nemzeti zarándoktalálkozóra  2015. szeptember 30-án 14 órai kezdettel. A szentmisét bemutatja Dr. Kiss-Rigó László Szeged-csanádi megyéspüspök úr és  a zarándok paptestvérek. A szentmise után beszámoló az idei zarándoklatról, tanúságtételek, és agapé következik.
A találkozóra süteményt, szendvicseket, pogácsát,  üdítőitalt elfogadunk.

"mert még sötétség borítja a földet
és homály a nemzeteket
De fölötted ott ragyog az Úr
és dicsősége megnyilvánul rajtad" Iz 61,1





Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima