Kedves Testvérek!


Megemlítenék néhány szempontot az idei zarándoklat minél sikeresebb lebonyolítása érdekében:

Nagyon kérlek mindnyájatokat, hogy az út két szomszédos állomása közötti, napközben érintett településeit legyetek szívesek megkereni, és tájékoztatni őket arról, mikor fogunk átvonulni  településükön. Ez azért fontos, hogy a helybeliekkel is tudjunk imádkozni településükért, vezetőikért, családjaikért, nemzetünkért. Az imádság tisztít, formál, megszentel.
"Téged pedig, emberfia, őrállónak rendeltelek Izrael háza számára; ha tehát beszédet hallasz számból, mint az enyémet hirdesd azt nekik."  Ez 33,7

Nagyon kérjük, hogy ha lehetséges, a  vasárnapi miséken pár szóban lehetőleg több vasárnapon is  hangozzék el a lényege ennek a zarándoklatnak, hogy értse meg mindenki, az is, aki először hallotta.
Ez áldozat azért a nemzetért, amelynek tagja vagyok. A gyermekeim jövőjéért, mert a gyermekeinkért nekünk kell megvívni az imaharcot.  Állásfoglalás ez a minket is ostromló  erkölcsi szenny ellen. A tisztánlátás ajándékát kérjük el Istentől.  Állásfoglalás az Egyház által definiált családmodell mellett,  a magyar családok védelmében, az élet védelme érdekében.
Nagyon fontos lenne, higy meg tudjuk győzni a települések polgármestereit, plébánosait, parókusait, vezetőit, hogy nagyon fontos az ő példájuk, csatlakozzanak ők is egészségi állapotuk szerint rövidebb-hosszabb szakaszokon a zarándoklathoz. Minden helység vgezem Jerikó közbenjárást a település körül-ez komoly szellemi védelmet, áldást, kiengesztelődést hordozhat.
Isten nekünk ma mondja:
"Most van a kellő idő, most van az üdvösség napja". 2 Kor 6,2

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima