Ez a zarándoklat más

Szeretettel küldöm és ajánlom Péter atya cikkét a zarándoklatról!
http://peteratyakerdez.blogspot.hu/2014/09/mire-jo-egy-gyalogos-zarandoklat.html

Ez a zarándoklat gyökeresen más, mint az összes többi zarándoklat. Ott szent helyeket keresnek fel emberek, hogy feltöltődjenek, hogy erősödjék a hitük, hogy a meglátogatott szent helyek által szentebbekké válhassanak.
Ez a zarándoklat küldetés. Ez a zarándoklat szolgálat. Imaharc a nemzetünkért. Isten készen áll arra, hogy áldást árasszon nemzetünkre, de kellenek közbenjárók, akik az Ő követségében járnak.
Nagyon nagy szükség van erre a hazánkat körüljáró imazarándoklatra, mert bűneink terhe, hitehagyásunk okozta lelki sötétség, és új veszélyek sorakoznak fel ellenünk.
Amikor imában végigjárunk egy települést, Isten arra küld, hogy az Ő áldását adjuk a településre, a családokra, az otthonokra, a termőföldre, az édesanyákra, édesapákra, gyermekekre, nagyszülőkre, magányosokra, betegekre,  a vezetőkre,  az ottlakók keze munkájára. Ezért ez a zarándoklat nem "beszélgetős", hanem "imádkozós" zarándoklat, melyen kenetet hordoz az, aki imádságban járja végig a napi útvonalat.   Isten utazó nagykövete, aki imádsága közben megtett lépteivel Istennek foglalja le a talpa alatti földet.
Ez  szolgálat, mely egy titok, ugyanakkor öröm, ajándék, "körkörös védelem",
Ha  megszólítva érzed magad Istentől, állj fel, és indulj!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása