A nyári Jerikó zarándoklat imaszándéka: nemzetünk lelki és erkölcsi megújulásáért, a kiengesztelődésért Istennel és egymással.

 Ferenc pápánk küld minket apostoli buzdításában a perifériákra,  hogy hirdessük mindenhol az evangéliumot. Oda is, ahol még nem hallották, oda is, ahol már elfelejtették, oda is, ahol nem, veszik komolyan, oda is, ahol már elközönyösödtek,  Hív, hogy hirdessük az ima erejét, Isten hűségét és jóságát, s azt, hogy Ő nem személyválogató.

Az elmúlt héten végigjártuk a nyugati határvidék településeit Esztergomtól Letenyéig. Ott is csak azért hagytuk abba péntek délután, mert már senkit nem értünk el.
Itt szeretnék őszinte köszönetet mondani mindazoknak az önkormányzati vezetőknek, plébánosoknak, parochusoknak, lelkészeknek, önkéntes segítőknek, Nehéz Mártának, akik hisznek az imának, a közbenjárásnak, ennek a zarándoklatnak az erejében, hitelességében, hogy segítenek, biztatnak, dolgoznak, és áldozatokat hoznak érte. Isten fizesse meg nekik  százszorosan hitéletükben, emberi kapcsolataikban.  Külön köszönetet mondunk azoknak, akik a területbejárás alkalmával éjszakai szállást adtak, és akik a zarándokoknak éjszakai pihenést biztosítanak majd.
Egy éjszakára befogadó települést keresünk Győrszentiván és Halászi között, Mosonmagyaróvár és  Osli között, Szentgotthárd és Csesztreg között félúton.
Jánossomorja, Bősárkány, Krasznokvajda helyett még nem sikerült  másik állomást találnunk. Kérjük, ha közeli települések szívesen látnák egy napra a zarándokcsoportot, szíveskedjenek megkeresni telefonon, vagy e-mailen!
Feltétlen szükségünk van egy szakértő útmutatásaira  aki jól ért a blogszerkesztéshez., hogy jól tudjak közvetíteni minden fontos információt. Ezért kérem, ha a jelen sorokat olvasók között van, aki ért a blogszerkesztéshez, és tud szakítani erre valamennyi időt, kérem, keressen meg a 06-20/556-2840 telefonszámon, mert a zarándoklat sorsa múlhat ennek a fórumnak a helyes, pontos működésén.
Kérejük Istent, adjon emberi segítséget a zarándoklat pénzügyi fedezetének biztosítására is. Pályázatírásban jártas szakember segítségére is számítunk.
Ahhoz, hogy a zarándoklat zökkenőmentesen lezáruljon, a zarándoklat állomásain  jelentkező egynapos zarándokokon kívül a keleti és nyugati 7-7 hetes zarándoklat vezetéséhez csoportonként legalább 2 főre van szükség az útvonalütemezési táblázat 3 napos szakaszaira. Ez 56 csoportvezetőt jelent.
Jó alkalom ez a 3 napos áldozathozatal, szolgálat, felajánlás a kiengesztelődésre,  arra, hogy megtapasztalhassuk, ha adunk valamit Istennek, a sokszorosát kapjuk vissza.
Ezért buzdítok mindenkit, válasszon ki egy útszakaszt, és jelentkezzen annak vezetésére, áldozza oda ezt az idejét, fáradtságát, kényelmét a magar nemzetért, hazánkért Mennyei Atyánknak!
Ha már ezen a blogon hiába várom a visszajelzéseket (nyilván én állítottam be valamit rosszul) akkor az emmanuel550@gmail.com címre szíveskedjetek kritikát, hozzászólást, kérdést, javaslatot megküldeni, hogy tisztán lássunk és megismerhessük a véleményeteket, javaslataitokat

A békesség Istene szenteljen meg benneteket, hogy tökéletesek legyetek. Őrizze meg szellemeteket, lelketeket és testeteket feddhetetlenül Urunk, Jézus Krisztus eljöveteléig. 1Tessz 5,23

Imával és szeretettel: Kiss Zoltán

Kérlek imádkozzatok a július 12-i imanapért a barcsi Római Katolikus Templomban délután 18 órától. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRŐL (Jelenések Könyve) 13. rész - Dér Katalin előadása

Déli közös ima